Hoe gaat het nu met ons?

 In haarnieuws

Hoe gaat het met ons?

Schrijnende verhalen komen voorbij in deze tweede lockdown. Ook onze beroepsgroep, de kappers, heeft het zwaar. Je kunt je vast wel voorstellen hoe het moet zijn als je door twee lockdowns bij elkaar15 weken geen inkomen hebt kunnen genereren en toch je maandelijks alle vaste lasten zoals huur, personeelskosten, verzekeringen etc. moet doorbetalen. Spaargeld verdampt als sneeuw voor de zon, zeker als je medewerkers in dienst hebt. En dan gaan we er in dit voorbeeld nog vanuit dat we op 9 februari weer open mogen. Als dit niet het geval is wordt de situatie nog schrijnender.

Bij veel collega’s staat het water al hoog aan de lippen. De vergoeding vanuit de overheid is ondermaats. Het emotioneert ons als we de verhalen horen. Noodgedwongen personeel met ontslag sturen, je eigen levenswerk buiten je schuld zien afbrokkelen en moeten aankloppen bij de Sociale Dienst doet pijn, heel veel pijn. Het kan vaak niet anders. Het koek is gewoon op.

Dit is geen klaagzang maar de pure harde werkelijkheid. Wij zijn van mening dat dit verhaal gedeeld moet worden. Natuurlijk blijven we onze schouders eronder zetten en zullen wij er alles aan doen om onze meiden hun baan te laten behouden. Je hulp kunnen we daarbij goed gebruiken.

Steun de kappers door producten of cadeaubonnen te kopen maar het allerliefste willen we je natuurlijk, na de lockdown, weer verwelkomen in onze kapsalons. Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Delen is lief!

Recent Posts
kapper den haag