Frederik Hendriklaan 24 jaar

 In Uncategorized

Welkom bij Martinhair op de Frederik Hendriklaan in Den Haag!

Sinds 2000 heeft Jimmy van der Zwan deze onderneming gevormd tot wat het vandaag is.

Bij Martinhair geloven we dat je haar meer is dan alleen maar een kapsel; het is een expressie van jouw persoonlijkheid en stijl. Ons ervaren team van kappers staat klaar om jouw unieke look te creëren en te onderhouden, of je nu op zoek bent naar een gedurfde nieuwe snit, een verfrissende kleurverandering of gewoon een ontspannende knipbeurt.

Met een combinatie van vakmanschap, creativiteit en de nieuwste trends in de kapperswereld streven we ernaar om jouw haarverwachtingen te overtreffen. We luisteren naar jouw wensen en adviseren je graag over de beste behandelingen en producten die bij jouw haartype passen.

Bij Martinhair gaat het niet alleen om het eindresultaat, maar ook om de ervaring. Ontspan in onze moderne en gezellige salon terwijl je geniet van een kopje koffie of thee en laat ons team voor jou zorgen.

Of je nu langskomt voor een snelle touch-up of een complete make-over, bij Martinhair streven we ernaar om jou met een stralende glimlach en het perfecte kapsel de deur uit te laten gaan.

Bezoek ons vandaag nog op de Frederik Hendriklaan en ontdek de schoonheid van jouw haar bij Martinhair!

Recent Posts