Martinhair sinds 1987.

 In Uncategorized

Op zoek naar een nieuwe look voor je haar? Kom naar MartinHair, onze salon die al sinds 1987 bestaat en waar professionele haarstylisten je verwennen met een frisse coupe, een trendy kleur of een glanzende behandeling. Wij zijn gespecialiseerd in haarkleuringen en highlights, en werken met de bekende haarmerken Goldwell, KMS en Kerasilk.

Ons team van experts bij MartinHair heeft al meer dan 35 jaar ervaring en kan je adviseren over welke stijl en kleur het beste bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een subtiele kleuring of een gedurfde nieuwe look, wij hebben de expertise om je te helpen.

Wij geloven in de kracht van de juiste producten en daarom gebruiken we bij MartinHair alleen de beste producten van topmerken zoals Goldwell, KMS en Kerasilk. Deze merken staan bekend om hun hoge kwaliteit en innovatieve formules, waardoor je haar er gezond en glanzend uitziet.

Onze salon is ontspannen en gezellig, zodat je je op je gemak voelt terwijl we aan je haar werken. Maak vandaag nog een afspraak bij MartinHair en ontdek zelf waarom wij bekend staan om onze geweldige haarkleuringen en highlights!

Recent Posts
Vacature